Peikkovuori

Peikkovuori – Hauska ja jännittävä strategiapeli kaikille

Olit ystäviesi kanssa metsäretkellä kun jouduitte ilkeän metsänpeikon vangeiksi. Nyt olette vankeina peikkovuoren sisällä ja teidän täytyy päästä ulos ennen kuin muututte peikoiksi!

Peikkovuorelta voi päästä ulos kahta eri reittiä, mutta sekä kivetyt polut että riippusillat ovat huonossa kunnossa. Siksi teidän joukkueenne täytyy kerätä tarpeeksi kortteja, jotta voitte vaihtaa ne kivi- ja lankkupoleteiksi. Näin voitte korjata tien ja päästä karkuun. Muistakaa myös varoa peikkoa…jännittävä pakomatkanne voi alkaa!

Peikkovuori-pelissä joka kierros koostuu kahdesta vaiheesta: korttivaiheessa otatte kortteja pankista ja käytätte niitä halutessanne tien tai sillan korjaamiseen, peikon siirtämiseen tai vaihdatte kortteja. Korttivaiheen jälkeen heitätte noppaa ja siirrätte yhtä joukkueenne pelinappuloista.

Peikkovuori on sekä jännittävä että hauska. Mitä enemmän pelaat, sitä enemmän löydät uusia tapoja välttää peikkoa ja päästä ensimmäisenä pakoon peikkovuorelta.

Pelin ikäsuositus on 6 vuotta +, mutta peli on hauska myös (huomattavasti) vanhemmille.

Joukkue koostuu 1 -3 pelaajasta. Pelinappulat ovat joukkueen ja voitte aina siirtää mitä tahansa niistä (paitsi peikon padassa olevaa nappulaa).