Trolljakten

Fly från trollen – innan det är för sent. Ett kul och spännande strategispel för alla.

När du och dina kompisar är ute i skogen blir ni tagna av det elaka bergstrollet och hans bytingar. Nu sitter ni fast nere i Trollberget och måste ta er ut innan ni blir förvandlade till troll – eller något ännu värre…

Det finns två vägar ut, men både stigar och broar är i dåligt skick och fulla av hål. I lag ska ni samla på er tillräckligt med olika kort så att ni kan byta till er sten- och träplankspolletter för att laga en väg ut, och samtidigt undvika att bli stoppade av trollen…. Den spännande flykten kan börja!

I Trolljakten består varje omgång av två moment – först ett kortmoment där du plockar upp nya kort och sedan spelar ut så många kort du vill: laga vägar, broar, flytta troll eller byta kort.

När du är klar med kortmomentet slår du tärningen och flyttar en av lagets tre spelpjäser.

Spelet är både spännande och kul. Ju mer du spelar ju mer upptäcker du de olika strategierna du kan använda för att undvika trollen, och vara första laget att ta sig ur Trollberget.

Spelet är från 6 år, men växer med spelarna och är kul även för de (betydligt) äldre.

Lagen kan bestå av 1-3 spelare. Spelpjäserna tillhör laget och ni kan alltid flytta vilken som helst av era tre spelpjäser (utom när en pjäs är i trollens gryta).