Plasto - Ympäristöystävällinen valinta!

Kaikki Plasto-lelut ovat lähituotettuja. Plasto-lelut valmistetaan omalla tehtaallamme SuomessaLelumme on suunniteltu sekä rakenteeltaan että raaka-aineiltaan todella kestäviksi, jolloin niiden käyttöikä on pitkä

Käytämme lelujen valmistuksessa  kierrätettäviä muovilaatuja (polyeteeni ja polypropeeni). Lelumme eivät sisällä ftalaatteja, BPA:ta, raskasmetalleja eivätkä muita haitallisia aineita

I’m Green –tuoteryhmämme valmistetaan biomuovista. Käyttämämme biomuovi on valmistettu sokeriruo’osta.

Tehtaamme ja Ympäristö

Tuotannossamme hyödynnämme raaka-aineen niin tarkkaan kuin mahdollista. Esimerkiksi värivialliset osat jauhetaan ja raaka-aine käytetään uudelleen lelujen valmistukseen.

Tuotannossamme koneista syntyvä ylijäämälämpö käytetään tehtaamme lämmitykseen.

Pyrimme jatkuvasti vähentämään sähkönkulutustamme sekä investoimalla energiatehokkaampaan konekantaan että investoimalla omaan aurinkoenergian tuotantoon. Tavoitteenamme on energiankäyttömme puolittaminen vuoteen 2030 mennessä.

I'm Green - Lelut Biomuovista

I’m Green –tuotesarjamme lelut valmistetaan biomuovista.

I’m Green -lelujemme biomuovi on valmistettu sokeriruo’osta, joka on 100%:sti uusiutuvaa. Tämä auttaa vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä ja pienentämään hiilijalanjälkeäkoska kasvaessaan sokeriruoko sitoo enemmän hiilidioksidia kuin tämän raakaaineen tuottaminen aiheuttaa (-2,78 CO2 eq/kg).

Kehitämme ja laajennamme I’m Green -tuotesarjaamme jatkuvasti.

.

Leksaksbil lineart

Turvallisuus

Kaikki Plasto-lelut valmistetaan turvallisista kierrätettävistä raaka-aineista. Plasto-leluissa ei ole ftalaatteja, BisfenolA:ta eikä raskasmetalleja. Plasto-leluja perheen pienimmätkin voivat käyttää aivan huoletta.

Lek lineart

Leikkiarvo

Lapset pitävät värikkäistä leluista, joiden pelkistetty toiminnallisuus jättää tilaa mielikuvitukselle ja omille sovelluksille. Tuotteissamme ei ole ääntä, valoa tai muita paristoilla toimivia ominaisuuksia. Leikin tulee antaa lapselle onnistumisen elämyksiä ja iloa omasta osaamisesta.

Hållbara leksaker lineart

Kestävyys

Vankat leikkikalumme kestävät kovankin käytön. Lelumme soveltuvat sekä ulko- että sisäleikkeihin.